• slider-3.png
  • slider-6.png
  • slider-2.png
  • slider-7.png
  • slider-1.png
  • slider-5.png
  • slider-8.png
  • slider-4.png

 

 

 

10 JARIG JUBILEUM

TOPPERS IN CONCERT 2014

‘HET MEEZINGFEEST VAN HET JAAR’

‘MADE IN HOLLAND EDITION’

VRIJDAG 30 MEI & ZATERDAG 31 MEI 2014 / AMSTERDAM ARENA

 

VRIJDAG 30 MEI & ZATERDAG 31 MEI 2014 vieren de Toppers Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Rene Froger op grootse wijze het 10 jarig jubileum van Toppers in Concert! De 10e editie van ‘Het Grootste en Gezelligste Meezingfeest van het Jaar’! Voor het 10e jaar op rij meezingen en swingen op de allergrootste Meezinghits uit heden en verleden. De ‘avond uit’ van het jaar is uitgegroeid tot een vaste traditie met vrienden, familie of collega’s. Even de alledaagse sleur en zorgen aan de kant en een avond ongedwongen feesten.

Het succes van Toppers in Concert blijft onverminderd voortduren. Bij de jubileumconcerten van dit jaar verwelkomen wij alweer de 2 miljoenste bezoeker! Ieder jaar opnieuw vieren de uitgedoste fans op grootse wijze het feest van verbroedering.

SPECIALE GASTEN

Spetterende gastoptredens zijn er van o.a. 2 UNLIMITED (Nederlands meest succesvolle popact ooit die in de Jaren ’90 wereldhit na wereldhit wist te scoren), ANDRE VAN DUIN (Nederlands populairste revueartiest, komiek en zanger van vele feesthits) en GORDON die 7 jaar onderdeel uitmaakte van de succesformatie en bij het jubileum niet mag ontbreken!

HET THEMA

Het thema voor het jubileumjaar 2014 is ‘MADE IN HOLLAND’.  Wij zijn trots op ons land en trots op het feit dat Nederland al 10 jaar massaal warm loopt voor Toppers in Concert. Het belooft een avond te worden van terugkijken en vooruitblikken maar vooral samen genieten van het unieke jubileummoment in een Oer-Hollands ‘Over the Top’ decor. De dresscode is ROOD voor de tweede ring, WIT voor de eerste ring en BLAUW voor het veld.

START KAARTVERKOOP

Maandag 16 december start de landelijke kaartverkoop via www.ticketpoint.nl en 0900-0088. Toppers in Concert ondersteunt de publiekscampagne “Weet waar je koopt” en adviseert dringend om kaarten uitsluitend via het officiële kanaal te bestellen om teleurstelling te voorkomen.

Met een aaneenschakeling van de allergrootste nationale en internationale meezingers gaan GERARD JOLING, JEROEN VAN DER BOOM, RENE FROGER en diverse speciale gasten zorgen voor het meest ‘Over de Top’ feest van het jaar! DIT MAG JE NIET MISSEN!